allerede praesenteret gange fodboldtrojer

allerede præsenteret gange fodboldtrøjer Catalonien scorede sidste
Barcelona født David López ville fuldføre central trioen i midtbanen.
Efter at have vendt tilbage til Espanyol efter en spell i Napoli, har López været regelmæssig på midtbanen, selvom den tidligere er blevet brugt som et center. Han har spillet i en venskab for Catalonien i fortiden.
Eibars seneste signatur Joan Jordán og Sporting Lisbons Oriol Rosell kunne også vælges til den catalanske side.
Født i Riudarenes, Girona, vendte Deulofeu tilbage til klubben, han underskrev for som et 9 årigt barn efter at have brugt tid i England, Italien og en sæson lang spell med Sevilla. Han har allerede præsenteret Fodboldtrøjer ¬7 gange for Barcelona denne sæson, med afgang af Neymar til Paris Saint Germain og en såret Ousmane Dembele, der giver ham mulighed for mere spilletid, end andre måske har forudsagt.
At vælge for at spille for hans forældres oprindelsesland, Senegal, Baldé blev født i Arbúcies, Girona og har allerede spillet for Catalonien siden, der spiller mod Baskerlandet i 2015. Den 22-årige ses som et spændende perspektiv, der har været bevist efter at han underskrev en 5 års aftale med AS Monaco om sommeren.
Født i Santa Perpètua de Mogoda, Barcelona, ​​har Espanyol-angriberen allerede spillet tre gange for Catalonien, der Fodboldtrøjer scorede i sidste års 3-3 draw med Tunesien. Med Deulofeu og Baldé, der tilbyder masser af service fra vingerne, ville Moreno ses som en pålidelig måltrussel for catalonerne.
Tidligere Espanyol midtbanespiller og manager Sergio González var manager for Catalonien i løbet af sidste års venskab mod Tunesien, men man kunne forestille sig, at hvis staten gerne vil blive kendt som en stærk national side, ville Pep være manden for at hjælpe med at se det igennem.
Efter at have vundet La Liga og den tyske Bundesliga samt Champions League to gange, har Guardiola også været vokal til støtte for uafhængighed.